tiistai 19. huhtikuuta 2016

Helppo kanakeitto

Nopea ja helppo ruoka illaksi oli hakusessa ja päässäni oli jo pitkään muhinut ajatus kanakeitosta. Siispä semmoista oli tehtävä. Haaveissa oli pehmeänmakuinen keitto, joka soljahtaisi kurkusta alas kuin samettia. Siispä tämmöinen resepti tästä muodostui. Ja hyvvää tuli!



Helppo kanakeitto




1 ½ l vettä
2 tl suolaa
1 ½ dl pitkäjyväistä riisiä

Kiehauta vesi ja keitä riisiä 10 minuuttia.

Riisien kiehuessa:

1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 keltasipuli
1 pieni kesäkurpitsa
1 rkl rypsiöljyä

Suikaloi kasvikset ja paistele pannussa pienessä öljyssä, matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia.

1 rkl currya
½ rkl basilikaa
½ rkl meiramia

Mausta kasvikset. Ja lisää kattilaan riisin sekaan.

600 g hunajamarinoitua broilerinsuikaletta
1 rkl rypsiöljyä

Paista broilerinsuikaleet kypsiksi pannulla pienessä öljyssä.

Lisää kasvikset ja broilerinsuikaleet veteen riisin sekaan. Anna kiehua 3 minuuttia.

1 prk (200 g) paprikatuorejuustoa (paprika-chili/paprika-sipuli tms.)
½ pss pakastemaissia

Lisää tuorejuusto ja maissit keiton sekaan ja anna kiehua vielä 5 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti