maanantai 13. huhtikuuta 2015

Inkiväärikukkakaali

Jääkaapissa möllötti puolikas kukkakaali odottaen mitä ilmeisimminkin syötäväksi päätymistä. Siitä sitä sitten täytyi käydä ideoimaan jotain sapuskaa tälle päivälle. Inkivääri houkutteli yhdistää kukkakaaliin, joten siinäpä idea. Tuoretta inkivääriä ei kaapistani just tänään löytynyt, joten jauhettua inkivääriä käytin. Tuoreesta tulisi varmaan vieläkin parempaa.


Inkiväärikukkakaali




Puolikas kukkakaali
3 tl jauhettua inkivääriä tai pieni pala tuoretta inkivääriä
4 valkosipulinkynttä murskattuna
Suolaa
Mustapippuria

Keitä kukkakaalia maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Nosta sen jälkeen kukkakaali uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.


Kukkakaalin seuraksi paistoin soijarouhepihvejä valmiista seoksesta, jonka löysin Runsaudensarvesta taannoisella Tampereen reissullani sekä porkkanaperunamuusia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti