maanantai 27. huhtikuuta 2015

Varoitus: epäveganismia liikenteessä

Juupa joopa, koska olen vanhempieni luona taas kerran lomailemassa, täytyy minun välillä myöntyä epävegaaniseen ravintoon. Olenhan antanut itselleni myöten syödä pieniä annoksia kalaa kotoa poisollessani, joten tämäkään resepti ei poikkea ruokavaliostani kovinkaan paljoa.

Ostin kaupasta tuoretta pinaattia ja arvelin sen sopivan hyvin lohen kanssa yhteen. Aika hyvää siitä tulikin, vaikka itse sanonkin.



Pinaattilohi





900 g kirjolohta
sitruunanmehua
suolaa

1 sipuli
70 g tuoretta pinaattia
2 rkl margariinia
2 ½ dl kaurakermaa

Aseta kala uunivuokaan ja mausta suolalla ja sitruunanmehulla.

Freesaa hienoksi hakattu sipuli ja hyvin huuhdeltu sekä aavistuksen hienonnettu pinaatti rasvassa. Lisää kaurakerma ja kiehauta.

Kaada pinaatti-kermaseos kalan päälle ja paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Tarjoa esimerkiksi hirssi-kasvislisukkeen kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti