lauantai 11. huhtikuuta 2015

Välipalapatukat

Tässä, kun on kipiänä, ehtii tehdä monenmoista. Lähdin tavoittelemaan jotain kivaa pientä snacksia kahvileiväksi, välipalaksi tai muuten vaan herkuksi. Tutkin nettiä etsien juuri sitä sopivaa reseptiä, mutta eihän sitä löytynyt. Siispä muokkailin ihan omannäköiseni reseptin. So, here you go.

Välipalapatukat





2 dl isoja kaurahiutaleita
½ dl hasselpähkinöitä
½ dl kookoshiutaleita
½ dl kuivattuja karpaloita
1 banaani
2 rkl maapähkinävoita
½ dl kylmää vettä
1 tl vaniljasokeria

Rouhi pähkinät. Sekoita kaikki kuivat aineet sekaisin.

Muussaa banaani haarukalla, sekoita siihen maapähkinävoi, vesi ja vaniljasokeri.

Yhdistä ja sekoita hyvin.

Painele massa silikonisen leipävuoan tai leivinpaperilla vuoratun pienen uunivuoan pohjalle ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna jäähtyä ja paloittele.

Säilytä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti