lauantai 4. huhtikuuta 2015

Taatelitryffelit

Nam, ostin kaupasta taateleita ja yritin kovasti keksiä niistä jotain herkkua pääsiäiseksi. Jostain netin syövereistä muistin lukeneeni taatelitryffeleistä, joita ajattelin kokeilla. Nämä ovatkin ihan älyttömän helppoja tehdä ja kyllä, ihan törkyhyviä. Ja yleensä kyllä näitä kolmea raaka-ainetta kaapeistani löytyykin valmiiksi.



Taatelitryffelit

20 kpl tuoreita taateleita
pala marsipaania
150 g tummaa suklaata

Poista kivet taateleista esimerkiksi saksien tai kalapinsettien avulla niin, että taateli kestää ehjänä. Muotoile marsipaanista kiven kokoinen ja muotoinen pala ja työnnä taatelin sisään.

Sulata suklaa. Pyöräytä taateli kerrallaan suklaassa ja aseta lautaselle leivinpaperin päälle. Nosta taatelit jääkaappiin jähmettymään.

Koristele näillä vaikka pasha tai herkuttele sellaisenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti