tiistai 10. helmikuuta 2015

Herkkupannari

Tänään oli ystäväinen kylässä ja piti jotakin helppoa keksiä kahvileiväksi. Siispä pannarin tekoon. Tämä oli eka kerta, kun tein vegaanista pannaria ja siksi nämä suhteet oli vähän hakusessa, mutta aika hyvää tuli näin. Tästä annoksesta tulee pellillinen.



6-7 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
1- 1½ dl sokeria
4 dl soijajogurttia
1 l soijamaitoa

Sekoita kuivat aineet, lisää kasvimaito ja jogurtti, vispaa tasaiseksi. Anna vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia. Lämmitä uuni 225 asteeseen ja paista noin puoli tuntia. Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti