tiistai 10. helmikuuta 2015

Porkkana-kikhernepata

Kaapissa oli kikherneitä, niitä GoGreenin pikaversioita ja niistä piti kehitellä jotain kivaa. Avattu kaurakerman loppu ja viimeisillään olevat porkkanat piti myös saada käytettyä. Siispä kehittelin tämmöisen padan.



2 dl GoGreen pikakikherneitä
4 porkkanaa
1 sipuli
kaurakermaa
½ tl juustokuminaa
½ tl kanelia
(1 rkl hunajaa)
suolaa
(savutofua)

Keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuullota viipaloituja kasviksia oliiviöljyssä. Lisää mausteet ja kerma. Anna porista pienellä lämmöllä, kunnes kasvikset ovat kypsät. Lisää kikherneet pannulle ja kiehauta.

Protskulisää saa kivasti tofusta, joten heitä sitäkin kuutioituna pannulle, jos semmoinen maistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti