tiistai 27. tammikuuta 2015

Detox

Aattelinpa kokeilla tällaista detox-juomaa, jonka ohjeen löysin jostain netin syövereistä. Upposi ainakin näin ensimmäisenä aamuna alas, saa nähdä miten jatkossa. Tässähän vaikuttavana aineena on mitä ilmeisimminkin tuo omenaviinietikka. Uskoako näihin ihmejuomiin vai ei, se on ihan jokaisen omassa harkinnassa.


Omenaviinietikkadetox

6 dl kylmää vettä
jääpaloja
2 rkl omenaviinietikkaa
puolen sitruunan mehu
½ tl kanelia
(hunajaa)

Sekoita kaikki ainekset ja maista. Juo koko annos ensimmäisenä aamulla (tyhjään mahaan).

Hunajahan ei kuulu vegaanin ruokavalioon, koska mehiläiset. Minä olen taistellut mielessäni tämän hunaja-asian kanssa. Toistaiseksi hunaja on jäänyt kaappiin ja olen makeuttanut muilla keinoin. Katselin kyllä äsken haikeana kuiva-ainekaappia järjestellessäni inkiväärihunajapurkkia. Voi, kun voisin sitä teeheni laittaa. Ehkä sitten tammikuun jälkeen sallin itselleni hunajan, ainakin siihen asti, kun kaapeissani valmiina hunajaa on. Tuntuisi vähän haaskaukselta heittää niitä poiskaan.

Wannabe-vegaani syö tänään eilistä lasagnea ja vispipuuroa. Eilen paistoin sitä herkkua siemenleipää, jonka ohjeen jo aiemmin täälläkin julkaisin. Ruisleipäreseptin laitan vielä myöhemmin tänään, malttakaa mielenne.

Nautinnollista tiistaita, syökää hyvin ja antakaa itsellenne kunnon hali!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti