maanantai 26. tammikuuta 2015

Makaronilaatikko

Tämäkin lukeutuu suosikkeihini. Olen aina ollut makaronilaatikon ystävä. Silloin tosilihaaninakin tein makaronilaatikkoa jauhelihasta usein. Nyt otin haasteekseni tehdä vähintäänkin yhtä hyvää soijarouheesta ja voin sanoa, että tämä versio hakkaa lihaversion sata-nolla. Kokeilepas.



400 g tummaa makaronia
2 dl tummaa soijarouhetta
4 dl kaurakermaa
8 dl vettä
1 kasvisliemikuutio murennettuna
1 rkl oreganoa
1 rkl paprikajauhetta
1 rkl valkosipulijauhetta
1 rkl soijakastiketta

Öljyä vuoka rypsiöljyllä.
Mittaa kaikki ainekset vuokaan ja sekoita.
Paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti