perjantai 30. tammikuuta 2015

Internetin ihmeellinen maailma

Vegaanituotteet.net on sivusto, josta saa hyvin tietoa niin vegaanisista ruokatuotteista kuin esimerkiksi kosmetiikastakin. Sivuille on listattu hyvin vegaanisia tuotteita ja olenkin sivuston ahkera käyttäjä. Tänäänkin viimeksi tarkistin, että mitkäs dippikastikeainekset ne olikaan vegaanisia, sillä tänään on herkkupäivä ja herkuttelen sipseillä. Jeij!

Vegaaniliitto tarjoaa sivuillaan tietoa veganismista. Sivuilla on hyvää matskua niin eläinten oikeuksista kuin vegaanin ruokavaliosta. Kannattaa käydä kattomassa, jos kiinnostaa.

Eläinoikeusfoorumilta löytyy hyviä keskusteluja eläinten oikeuksista ja veganismista. Sieltä oon saanu hyviä vinkkejä ruoanlaittoon muun muassa.

Fineli on THL:n ylläpitämä elintarvikkeiden koostumustietopankki. Sieltä pystyy hyvin tarkistamaan, mitä eri ruoka-aineet pitävät sisällään. On hyvä tietää, mitä suuhunsa laittaa, varsinkin kun on kasvisruokavaliolla. Ja muutenkin, oikeestaan vielä enemmän kannattaa ottaa selvää, jos on sekasyöjä.

AnimalianOikeutta eläimille -järjestön ja esimerkiksi Suomen eläinsuojeluyhdistyksen sivuilta saa hyvin tietoa eläinten oikeuksista ja suojelusta, jos sellaiset asiat kiinnostavat.

Siinäpä muutama sivu, josta saa perustietoa veganismista noin niinku pintaraapaisuna. Netti on pullollaan tietoa, jos vain viitsii etsiä. On hyviä ruokablogeja, kuten esimerkiksi ChocochiliPidempi korsiDinan keittiöKamomillan konditoria ja paljon paljon muita.

Kannattaa olla utelias ja penkoa internetin ihmeellistä maailmaa. Siinä voi vaikka oppia jotain uutta samalla. Hyviä seikkailuhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti