keskiviikko 28. tammikuuta 2015

note to self

Silloin, kun kaipaa vähän jotain "lihaisempaa" herkkua, niin teepä näitä Dinan keittiön "lihiksiä". Viehätyin siitä heti haasteen alussa, että soijarouhe voi todellakin maistua lihalta. Tarjosin näitä syntymäpäivilläni ja hyvin upposivat jopa vannoutuneille lihansyöjäveljilleni. Veljenlapsetkin tykkäsivät näistä, joten makutakuu on varmistettu.

Toinen hyvä ohje, sekin Dinan keittiön sivuilta, on tämä kermainen soijasuikalepasta. Tätäkin tein vegaanihaasteen ensimmäisinä päivinä ja yllätyin siitä, kuinka vähällä vaivalla saa todella hyvää ruokaa.

Olen käyttänyt rutkasti erilaisia kasvikermoja ja sen rasvan määrän huomaan nyt nahoissani, sillä painoni on noussut melkein viisi kiloa tässä tammikuun aikana. Oh my. Tarttee vissiin ruveta kiinnittämään enemmän huomiota rasvoihin ja hiilareihin. Kyllä, vegaaninakin kasvisruoalla voi lihoa. Note to self: rasvaa on kaikkialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti