maanantai 26. tammikuuta 2015

Soijasuikalepannu kahdella kaalilla

Tästä ruoasta tuli ehdoton lempparini. Tein tämän vegaanihaasteen reseptiä mukaillen. Vaihdoin kaurakerman kookoskermaan ja hyvin toimi. Oikein hyvin. Tästä ateriasta saa protskut hyvin, ehkä vähän liiankin hyvin. Mutta hyvää tämä on, olipa miten hyvänsä.





kourallinen kuivia soijasuikaleita
kasvisliemikuutio + vettä
100 g parsakaalia
100 g ruusukaalia
1 tl currytahnaa
½ tl savupaprikajauhetta
kourallinen cashewpähkinöitä
loraus kookoskermaa

Keitä soijasuikaleet pehmeiksi kasvisliemessä.

Pilko parsakaali sopiviksi suupaloiksi. Poista ruusukaaleista kova kanta ja halkaise ne puolikkaiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä pari minuuttia.

Kaada soijasuikaleista vesi pois ja purista ylimääräinen vesi pois siivilässä. Heitä soijasuikaleet pannulle öljyn, currytahnan ja savupaprikajauheen kanssa ja paistele hetki, kunnes ovat kauniin värisiä ja aavistuksen rapeita.

Lisää kaalit ja cashewpähkinät pannulle ja pyörittele hetki. Lisää lopuksi kerma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti